Fashion

Kleding
De kledingstijl is niet in één woord samen te vatten. We hebben mode voor zowel de zakelijke vrouw als de vrouw die een casual outfit zoekt. Het is prettig om allerlei verschillende vrouwen te mogen helpen.

Schoenen
We hebben een uitgebreide collectie van Fred De Labretioniere. Hun collectie bestaat uit stoere, modische schoenen. Daarnaast hebben we de Fretons, dit is de sportievere lijn van Fred De Labretioniere, denk aan sneakers en gympen. De Shabbies Amsterdam zijn ook een onderdeel van deze collectie.

Accessoires
Om een outfit compleet te maken, is het fijn om de juiste modeaccessoires aan te kunnen bieden. Zoals stoere leren tassen, trendy sieraden en prachtige shawls.

Woman-By-Earn-logo2

Woman By Earn
Vrouw; volwassen mens van het vrouwelijk geslacht. – Van Dale.
Om aan deze technische omschrijving van de vrouw het individuele gevoel van vrouw zijn toe te voegen voorziet Woman by Earn in een paar items die er aan zullen bijdragen dat jij je in je eigen vrouwelijkheid ook werkelijk vrouw kunt voelen. Bezoek de website.

logo-10days2

10Days
Be unexpected or simple. Never regular. Het Nederlandse kledingmerk 10Days maakt een comfortabele collectie kleding met een twist. Bezoek de website.

Superdry3

Superdry
De designs van Superdry overstijgen de norm: onbekende details en kleine verrassingen zijn verborgen in het ontwerp in de kwaliteit van het materiaal of in de behandeling van de stof. Superdry is trots op zijn oorsprong en vertaalt dit graag naar de collectie: de ontwerpen verwijzen telgmatig naar Japan & Tokyo of de Verenigde Staten.

Freddelabet

Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam en Fretons
For every Sole a Soul. Drie merken: Fred de la Bretonière, Shabbies Amsterdam en Fretons. Eén visie: betaalbare kwaliteit. De handtekening van Fred de la Bretonière staat voor hoogwaardig, plantaardig gelooid leer, soepel, stevig, robuust en een tikje nonchalant.

goosecraft2

Goosecraft
Goosecraft is een absolute specialist in leer en onderscheidt zich van de andere leermerken. Hun missie is het ultieme leder product bieden, dat past in de persoonlijke en unieke bezittingen van elk individu.

Pom_Amstyerdamkopie_1

Pom-Amsterdam
Stap in de kleurrijke wereld van POM Amsterdam en pimp jouw outfit met één van de POM sjaals of andere producten waarin jij je zowel mooi als comfortabel voelt. Bezoek de website.