Fashion

Kleding
De kledingstijl is niet in één woord samen te vatten. We hebben mode voor zowel de zakelijke vrouw als de vrouw die een casual outfit zoekt. Het is prettig om allerlei verschillende vrouwen te mogen helpen.

Schoenen
We hebben een uitgebreide collectie van Fred De Labretioniere. Hun collectie bestaat uit stoere, modische schoenen. Daarnaast hebben we de Fretons, dit is de sportievere lijn van Fred De Labretioniere, denk aan sneakers en gympen. De Shabbies Amsterdam zijn ook een onderdeel van deze collectie.

Accessoires
Om een outfit compleet te maken, is het fijn om de juiste modeaccessoires aan te kunnen bieden. Zoals stoere leren tassen, trendy sieraden en prachtige shawls.


Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam en Fretons
For every Sole a Soul. Drie merken: Fred de la Bretonière, Shabbies Amsterdam en Fretons. Eén visie: betaalbare kwaliteit. De handtekening van Fred de la Bretonière staat voor hoogwaardig, plantaardig gelooid leer, soepel, stevig, robuust en een tikje nonchalant.

Pom-Amsterdam
Stap in de kleurrijke wereld van POM Amsterdam en pimp jouw outfit met één van de POM sjaals of andere producten waarin jij je zowel mooi als comfortabel voelt. Bezoek de website.

By Bar
Elke dames- en meisjescollectie van by-bar ontwikkelt zich op een organische manier. De inspiratie van Barbara, de oprichter van by-bar, komt van haar reizen, haar leefgebied, wat ze ervaart en wat ze overal om haar heen ziet en voelt. unieke handtekening van de bar De stijl van Barbara laat zich het beste omschrijven als een combinatie van Scandinavisch strak design met een vrouwelijke moeiteloze ‘Je ne sais quoi’-stijl. Dat is de onverwachte aanraking van Barbara, dit maakt de stijl van de bar uniek.

Leon & Harper
“Ik denk niet dat er tegenwoordig mode is om te doen alsof ze geleende identiteiten hebben. Leon & Harper steunt liever deze nieuwe generatie ondernemende, getalenteerde en zeer vrije dames. Tegenwoordig zijn dames verdeeld in hun werk, hun liefde (s), hun hobby’s en de rest. Ik heb het over deze dames die uitvinden, reizen, experimenteren. Ze zijn erg ironisch en blijven nieuwe projecten omarmen die hen boeien. Leon & Harper biedt een pop en verlichte mode voor deze geïnformeerde meisjes die de regels respecteren maar de codes verdraaien. Omdat zij degenen zijn die beslissen wanneer ze willen verleiden – of niet. Kortom, ze spelen maar bedriegen niet. ” Philippe Corbin, oprichter van Leon & Harper