Living

Wonen en cadeaus
Ook voor gezellige woonaccessoires kun je bij ons gerecht. De stijlen variëren van stoer landelijk tot fris en vrolijk. Opzoek naar een uniek cadeau? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en pakken het feestelijk voor je in. Een cadeaubon geldt ook tot de mogelijkheden, welke op zich al wordt ingepakt als een cadeautje.

Relatiegeschenken
Voor een passend relatiegeschenk ben je bij ons aan het goede adres. In overleg kunnen we pakketten samen stellen, waarna wij trendy accessoires selecteren en deze vormen tot een gezellig pakket. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Logo Blond getekend

Femque van Geffen en Janneke Dröge zijn 10 jaar geleden begonnen met het beschilderen van servies in een klein atelier aan de Amsterdamse Spuistraat. Ze beschilderden voornamelijk persoonlijke theepotten, mokken en schilderijen. Hun gedeelde passie voor vrolijk en kleurrijk servies groeide uit tot een bont en gevarieerd assortiment. Bezoek de website.

logo-itsaboutromi1

It’s about Romi, de afkorting van RealisticOpenMindedIndividuals, staat voor 100% uniek design en kwaliteit. De stijl van dit Amsterdamse team van trendsetters is te omschrijven als onderscheidend in eenvoud, persoonlijk, gevat en waanzinnig creatief. Bezoek de website.