Living

Wonen en cadeaus
Ook voor gezellige woonaccessoires kun je bij ons gerecht. De stijlen variëren van stoer landelijk tot fris en vrolijk. Opzoek naar een uniek cadeau? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en pakken het feestelijk voor je in. Een cadeaubon geldt ook tot de mogelijkheden, welke op zich al wordt ingepakt als een cadeautje.

Relatiegeschenken
Voor een passend relatiegeschenk ben je bij ons aan het goede adres. In overleg kunnen we pakketten samen stellen, waarna wij trendy accessoires selecteren en deze vormen tot een gezellig pakket. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De kleine dingen in het leven kunnen de grootste indruk maken. Fatboy maakt eigenzinnige en iconische lifestyleproducten voor binnen en buiten. Al meer dan twintig jaar heeft dit Nederlandse designmerk zich ontwikkeld met een uitgesproken collectie meubels en onderscheidende accessoires. Fatboy probeert het verschil te maken door te creëren wat anderen niet doen. Alle producten zijn ontworpen met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine met een grote glimlach. Een manier om mensen te inspireren hun eigen weg te gaan, zonder het al te serieus te nemen.

It’s about Romi, de afkorting van RealisticOpenMindedIndividuals, staat voor 100% uniek design en kwaliteit. De stijl van dit Amsterdamse team van trendsetters is te omschrijven als onderscheidend in eenvoud, persoonlijk, gevat en waanzinnig creatief. Bezoek de website.