Over Gewoon Mooi

Vol enthousiasme begon Martine tien jaar geleden in haar nieuwe winkel Gewoon Mooi. Toen samen met Helene aan de Dijkstraat 39 en inmiddels runt ze de winkel alleen in het kerkje aan de Dijkstraat 11 in Franeker. Nog altijd met dezelfde enthousiasme als bij de start.

Goede dingen komen op je pad. De kunst is om die te herkennen en je kansen te pakken, vertelt Martine. Blijven luisteren naar je gevoel. Zorgen dat je doet wat je leuk vindt, want als je je werk doet vanuit je passie voeg je waarde toe aan een collectief (en dat zijn vaak ook de dingen waar je goed in bent). Als je ervoor kunt zorgen dat iedereen dat doet, ontstaat er een bijzondere dynamiek waarin iedereen optimaal presteert.

Gewoon Mooi verkoopt dameskleding, schoenen, accessoires, cadeau artikelen, kunst en antiek. Deze mix maakt de winkel aantrekkelijk en daardoor laagdrempelig.

Speciale openingstijden

Wil je met een groep vriendinnen of collega’s in de avonduren komen? Op aanvraag kunnen wij een avond reserveren waarbij je extra aandacht krijgt. En dit onder het genot van een hapje en een drankje!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden betreft de speciale openingstijden.